НАЙ-ВАЖНА Е ЛЮБОВТА
Не е важно къде и как си живял.
Дали си черен, или бял.
Дали си богат, или беден.
Дали си бил пръв, или последен.
Не е важно дали си умен, или глуповат.
Дали си учен, или простоват.
Дали си красив, или грозноват.
Важно е колко обич си побрал
и на Вселената си я отдал.
Всичко, което си натрупал,
на земята ще оставиш.
А чрез любовта, която си дарил,
до Бог ще се поставиш.
Обичайте се и живейте сега,
защото най-важна от всичко е любовта.
© Дженка Воденичарова Все права защищены