17 abr 2018, 15:53

Най-важния урок 

  Poesía » Filosófica
303 0 4

 

Мислиш, че разбрал си
ти живота.
Вярваш, че видял си
вече всичко.
Ей, хлапе, най-важния урок
не си научил още.
За неизплаканите сълзи,
за неизказаните думи,
за несънуваните сънища,
за несбъднатите мечти,
за неродените мисли,
за недочаканите целувки,
за неизживяната любов,
за всичко това съжалявай
и се моли, някой ден
да ти се случат.
 

© Светлан Тонев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??