Apr 17, 2018, 3:53 PM

Най-важния урок 

  Poetry » Phylosophy
301 0 4

 

Мислиш, че разбрал си
ти живота.
Вярваш, че видял си
вече всичко.
Ей, хлапе, най-важния урок
не си научил още.
За неизплаканите сълзи,
за неизказаните думи,
за несънуваните сънища,
за несбъднатите мечти,
за неродените мисли,
за недочаканите целувки,
за неизживяната любов,
за всичко това съжалявай
и се моли, някой ден
да ти се случат.
 

© Светлан Тонев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??