17.04.2018 г., 15:53 ч.

Най-важния урок 

  Поезия » Философска
299 0 4

 

Мислиш, че разбрал си
ти живота.
Вярваш, че видял си
вече всичко.
Ей, хлапе, най-важния урок
не си научил още.
За неизплаканите сълзи,
за неизказаните думи,
за несънуваните сънища,
за несбъднатите мечти,
за неродените мисли,
за недочаканите целувки,
за неизживяната любов,
за всичко това съжалявай
и се моли, някой ден
да ти се случат.
 

© Светлан Тонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??