2 may 2012, 9:27

Наказание 

  Poesía » De amor
626 0 0

С любов реших
да те накажа.
Да се задъхваш
със спомен,
от любовните дихания,
да оглушаваш
от мелодия
на любовните стенания.

 

Да не знаеш
какво да я правиш
цялата тази моя любов.

 

С любов реших
да те накажа.
И не ти желая вече
прошката.
Душата нека ти се стяга
до полуда.
Аз любов още имам
да раздавам.

© Виктория Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??