26 ago 2007, 17:14

Накратко  

  Poesía
587 0 6

Свикнахме да късаме плакати.
Свикнахме без мисъл да рушим.
Но ще се опомним, чак когато
се научим с мисъл да градим.
 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??