Aug 26, 2007, 5:14 PM

Накратко  

  Poetry
581 0 6

Свикнахме да късаме плакати.
Свикнахме без мисъл да рушим.
Но ще се опомним, чак когато
се научим с мисъл да градим.
 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??