Налей ми вино! В чаша от Троян!
Не ме гледай, че съм като просяка презрян!
Налей! Недей да се скъпиш!
После, със другите ще продължиш!
Налей ми обич! В миглите я скрий!
Недей се дърпа! Аз не съм опасен!
Ожарен съм! Със мене пий!
Не съм чак толкова ужасен!
А после, повикай ми такси...
Къде ли? На кой адрес да ме остави?
Аз се изгубих в твоите коси!
И изгорях в очите ти - жарави!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados