14 ene 2011, 14:26

... нали?!... 

  Poesía
555 0 0

... нали?!...


Знаеш, че те обичам, нали?...
и аз го знам... и боли...
Знаеш, че те искам, нали?...
а сърцето ми не спира да кърви...
Харесва ти да си играеш с мен, нали?...
а знаеш, че душата ми гори...
Искаш ме, нали???
Ако не е така, отречи!!!
Нямаш капка милост, нали?...
и все пак те обичам, запомни!!!

© Моника Зубева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??