14.01.2011 г., 14:26 ч.

... нали?!... 

  Поезия
557 0 0

... нали?!...


Знаеш, че те обичам, нали?...
и аз го знам... и боли...
Знаеш, че те искам, нали?...
а сърцето ми не спира да кърви...
Харесва ти да си играеш с мен, нали?...
а знаеш, че душата ми гори...
Искаш ме, нали???
Ако не е така, отречи!!!
Нямаш капка милост, нали?...
и все пак те обичам, запомни!!!

© Моника Зубева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??