Jan 14, 2011, 2:26 PM

... нали?!... 

  Poetry
558 0 0

... нали?!...


Знаеш, че те обичам, нали?...
и аз го знам... и боли...
Знаеш, че те искам, нали?...
а сърцето ми не спира да кърви...
Харесва ти да си играеш с мен, нали?...
а знаеш, че душата ми гори...
Искаш ме, нали???
Ако не е така, отречи!!!
Нямаш капка милост, нали?...
и все пак те обичам, запомни!!!

© Моника Зубева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??