9 may 2009, 9:41

Нали се закле, че ще бягаш от мен?! 

  Poesía » De amor
857 0 0

Отдавна ме предаде... Стотен път!

За мен това е нищо, даже болка не е.

Ти беше този, който искаше да бъде пръв

и бягаше във лудата си вечност.

 

Аз стоях и чаках да ме преболи.

Сто и първи път е май!

Ти успя. Всичко разруши.

Не целувка, а лъжа за край.

 

А мене времето ме промени.
Докато бягаше аз постилах свойто бъдеще.

Не исках да те гоня - нямам бягащи мечти.

Искам нещо - става мое!

 

Но забрави, че всичко се върти.

Бягаше от мен, сега към мене тичаш.

Няма смисъл. Хронометъра си спри.

Да ти приличам на обичащо момиче?!

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??