18 sept 2008, 8:04

Намерена 

  Poesía » Otra
1651 0 28
Капричио...
Тревожност - през сълзИ и  смях...

Неподредена...
Гола...
Бягаща  в дъжда...

Несресана..
Обричаща...
ти -
вгледа се -
във  мене...

По дивата  ти  хубост  те  познах...


НеспАла с дни...

Очакваща... гальовна...
ала самата - зъзнеща  от студ...
и Жал -
като Сираче  в този свят греховен си...
Без твойта лудост -
аз напразно  
бих  живял  
и миг,

докАто търсиш
ти
в Живота -  със  Живот загледана...
Всред
цялото стълпотворение изгубени -
неоткриваемо...
По дивата  ти  хубост -
те  познах...

НАМЕРЕНА!!!

© Кирил Бачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??