27 jun 2007, 10:06

НАМЕРИ МЕ 

  Poesía
682 0 3

НАМЕРИ МЕ

Намери ме! Някъде в хаоса.

Потърси ме! В тъмната гора.

Погледни с телескоп в космоса.

Открий ти моята звезда.

Намери ме! Протегни ръцете си.

Потърси ме! Аз съм още там.

В цъфналите бели лотоси.

В синевата на безкраен океан.

Намери ме! Погледни ти изгрева.

Потърси там моите очи.

Намери надеждата на залеза.

Там са моите мечти.

Намери ти думите ми, носени от вятъра.

Потърси и ласките ми нейде по света.

Открехни в душата си вратата,

а аз ще вляза в нея и сама…

15.06.2007

© Мириам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??