НАМЕРИ МЕ
Намери ме! Някъде в хаоса.
Потърси ме! В тъмната гора.
Погледни с телескоп в космоса.
Открий ти моята звезда.
Намери ме! Протегни ръцете си.
Потърси ме! Аз съм още там.
В цъфналите бели лотоси.
В синевата на безкраен океан.
Намери ме! Погледни ти изгрева.
Потърси там моите очи.
Намери надеждата на залеза.
Там са моите мечти.
Намери ти думите ми, носени от вятъра.
Потърси и ласките ми нейде по света.
Открехни в душата си вратата,
а аз ще вляза в нея и сама…
15.06.2007
© Мириам Все права защищены