31 may 2007, 8:50

Намерих отговор 

  Poesía
591 0 3
 

Любов, любов!

Що е туй, кажете?

Дълго питах,

дълго чудех се и мая,

че отговор не зная.

Мистерия беше за мен,

разгадавах я ден след ден.

Дали пък любов в моето сърце не е туптяла,

без дори да осъзная.

И ето срешнах ангел -

с поглед чист и искрен

и две топли длани,

незаменима ласка на любимия човек.

Имам новина!

Вече зная що е любовта.

Щом отворя очи

и той е пред мен.

Затварям ги,

той в съзнанието ми лети.

На облаченце бяло.

Той и момиченце едничко засияло.

Момченцето е той,

а момиченцето аз...

Впили сме се ний един във друг

И сме щастливи на страха, миналото и всички предразсъдъци напук!

© Веселина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??