13 abr 2007, 9:00

намерих те, когато отминаваше 

  Poesía
587 0 4
 

Обичам те - като след буря,
във края на вълната
от потъване.
Душата ми намери те,
когато
животът ми се преобърна.


Размивах се
в представите
за щастие - примамливи,
поръсени със захар.
Запътих се на

среща със измамата,
прокрадваща се
в сянката на
брадва.
Наивността ми
бе отсечена - до корен,
срамувах се
да падна  
стисках клона си.
Люлеех се
със ритъма на вятъра.
Безпътна
търсех нови  пориви.
В очите ти
огледах се, когато
лицето ми
открито
избледняваше.
Усетих,
 че превръщам се
в прозрачност
... и те видях да отминаваш.

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??