8 nov 2005, 23:44

Намразих 

  Poesía
850 0 0


  Тик - так бързо трака
  забавеният
  механизъм не стария часовник.
  Отброява злобно всяка капчица живот.
  Аз-като последния нищожник
  кривя се във истерия ,рея се във плач.
  Гласовете ви вече не чувам,
  нито агонията,чувствам само мрака
  прегърнал ме като любовник
  водещ ме надолу към дъното на пропастта.
  И аз тръгвам...
  Можете да ме попитате
  защо така постъпих?
  Можете и да ме съдите
  за делата ми отчаяни.
  Можете и да ме мразите,
  защото аз намразих...
  Намразих живота,
  защото паметник за мен бе свободата ,
  а тя била илюзия.

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??