20 may 2010, 23:07

Написано с... 

  Poesía
536 0 4




Не хвърляй думите

с усмивка ей така...

На вятъра!

Цена си имат

и добре, добре я знаят!

Свистят -

белязани куршуми!

Написани сърдечно,

от душа,

в Театъра на чувствата

играят...

И блестят!

А иначе са само

подредени думи...

 

Б. Калинов 20.05.2010г.

Пловдив

 

 

http://www.playcast.ru/view/1234102/d6c97337b40f06326bbce95a8fc569779c260f9apl


 

 

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??