26 sept 2007, 16:03

Направи го 

  Poesía
479 0 0

Вдъхновено от песента Rape me на Nirvana.


Убий ме...
с поглед както преди,
Използвай ме...
Покажи ми колко бях гаден.
Можеш ли да го направиш,
знам, че ти се иска да ме нараниш.
Целуни ме, хапи устните ми
с онзи гняв, май си го заслужих.
Изнасили ме пак...



© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??