5 abr 2019, 0:17

Направи го ! 

  Poesía
427 4 3

 

Цветя без повод подари.
Една усмивка нарисувай.
Надбягай времето. Дори
на изненадан се преструвай,

 

щом вън внезапно се смрачи
и зашепти далечината.
Гмурни се в нечии очи,
бездумен като южен вятър.

 

Без път останал, пак стани,
закърпил някак си крилата.
Пълзи на лакти ! Остани,
там, дето никнат чудесата.

 

На бурята в окото пей! 
Да вярваш в Бога не преставай!
Живей със страст ... с любов живей 
и никога не се предавай!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??