14 oct 2015, 20:24

Направи си пътека 

  Poesía » De amor
333 0 2

                                               Направи си пътека

 

 

Не търси път или магистрала,

а върви където пътека няма

направи си я сам и с наслада

да изпиташ радост голяма.

 

Остави след себе си вярна следа

не е приятел, който бърше сълзите,

а този що страда и те гледа

да не плачеш, весели да са очите.

 

Не върви пред мене, аз те съветвам

може да не те последвам

обичай сякаш никога не си нараняван.

Върви смело и бъди приятел! Вярвам.

 

Животът свършва, когато няма мечти

надеждата са губи, щом не вярваш.

Любовта кога си отива? За нея ти се грижи

Приятелство няма, ако спреш да споделяш.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??