13 dic 2011, 20:50

Направи си сам 

  Poesía » De humor
814 0 20

Тоя грях и мене ми тежи.
Пиша. Но причините къде са?
Да купиш книга – то си е пари.
Пък и рискуваш да не ти хареса.

За мойте - само молив и тефтер.
Нищо друго. Сиромашко кино.
И чаша вино. Ако има, зер...
Ако няма рима, удари ма!

Пишете. И издавайте дори!
Но в тая наша не знам каква си криза,
чета си мойте. Не че по-добри!
По-евтино обаче ми излиза.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??