Мъдрост и желание
Спомен и копнеж
Съмичък в отчаяние
Любовта... солфеж
Демони шептят, аз на тях крещя
Вината е окови, искам свобода
Блян ли бе с усмивка да блестя
Прошката за мен е непонятна
И на себе се не мога да простя
Забравям как да дишам
Нима дори в това греша
Празнота и самота
Прояждат път през моята душа
Като гризачи, невидими в нощта
Сърцето - тяхно блюдо
Като червеи в ковчег, танцуват в тъмнина
Смъртта е тяхно чудо
Себе си ли да обичам
Любовта ми е отрова
Как да си се вричам
Гневът е моята прокоба
С него се обличам
Мъдрост и желание
Спомен и копнеж
© Бойко Кръстев Todos los derechos reservados