27 dic 2018, 0:40

Напрежение 

  Poesía » De amor
451 0 1

Напрежение

 

От студ очите й подпухнаха.

И погледът й потъмня.

А раменете се отпуснаха.

От безнадежност онемя.

 

Тогава го видя, облегнат

навън във двора, на вратата.

Мълчеше. Гледаше напрегнат.

Към нея? Не! Към самотата.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??