Напрежение
От студ очите й подпухнаха.
И погледът й потъмня.
А раменете се отпуснаха.
От безнадежност онемя.
Тогава го видя, облегнат
навън във двора, на вратата.
Мълчеше. Гледаше напрегнат.
Към нея? Не! Към самотата.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены