29 may 2015, 19:14

Напук 

  Poesía » Otra
587 0 2

Толкова много мечти
толкова малко дни
толкова сълзи
толкова щастливи моменти
Всичко се променя за миг
всичко се случва не затваряй очи
всички живеем секунди
всички изчезваме без думи
Въпреки всичко цялото време е за мен
въпреки всички мой е щастливият ден
въпреки всичко цялата вселена е моя
въпреки всеки аз пак ще спечеля боя

 

Животът е като нощното небе
толкова много тъмнина
толкова малко светлина
и все пак моментите ярки като звездите в небето
заслужават да изпъкват спрямо най-тъмните бездни

© Николина Згуровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много благодаря!
  • "Животът е като нощното небе
    толкова много тъмнина
    толкова малко светлина
    и все пак моментите ярки като звездите в небето
    заслужават да изпъкват спрямо най-тъмните бездни."
    Поздрав за сполучливата творба и хубави събота и неделя!
Propuestas
: ??:??