8 ago 2010, 19:48  

Напук 

  Poesía » De amor
2499 0 24

Сега аз знам

оставил си ме за накрая.

Когато "важните" неща

ще се вгорчат

със болка и безсмислие венчани

по този дълъг

дълъг път.

В животите ни толкова живяни

по чужда воля

мяра

и абсурд.

 

Ще ти повярвам най-накрая.

 

В Рая

ще дойда

хей така.

напук!

© Силвия Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??