8 авг. 2010 г., 19:48  

Напук 

  Поэзия » Любовная
2166 0 24

Сега аз знам

оставил си ме за накрая.

Когато "важните" неща

ще се вгорчат

със болка и безсмислие венчани

по този дълъг

дълъг път.

В животите ни толкова живяни

по чужда воля

мяра

и абсурд.

 

Ще ти повярвам най-накрая.

 

В Рая

ще дойда

хей така.

напук!

© Силвия Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??