4 nov 2007, 12:00

Нарцистично 

  Poesía » Otra
722 0 17
 

Нарцистично

 

Падам си по грозните жени.

Питам се защо и те по мене тичат?

Отговорът прост ме осени -

противоположностите се привличат.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??