4.11.2007 г., 12:00 ч.

Нарцистично 

  Поезия » Друга
725 0 17
 

Нарцистично

 

Падам си по грозните жени.

Питам се защо и те по мене тичат?

Отговорът прост ме осени -

противоположностите се привличат.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??