13 oct 2024, 13:22  

Наричам те Любов 

  Poesía » Verso libre
64 1 0

 

В съня ти, тайничко дойдох.
Нахлух в теб като неканен гост.
Притихнах в тишината ти.
Познах горчивината и,`
скрит в теб, скрит от мен
в твоя свят стаен.
 
В съня от спомени потънала
се плъзна неотронена сълза.
Целунах я с устни
да изпия натежалата тъга,
за да усетя твоята усмивка,
блага и добра.
 
Ах, моя си, познах те, моя си,
истинска като след нощ деня,
красива като цвят на роза.
Намерих те и няма да те пусна!
Назовавам те по име,
наричам те
 
Любов

© Наталия Георгиева Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  100 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??