9 ene 2019, 23:39

Наричане с мълчана вода 

  Poesía
676 0 2

 

Подарявам любов, Господи,
усмивка и доброта.
Направете го ! Просто е...
Ще преобърне света

 

благото, в труден час сторено,
милата дума, смеха,
капка надежда в корена
на изгоряла мечта.

 

Спасете! Дарете! Милвайте!
Палете нови слънца! 
Злото навред обезсилвайте!
Добрините са като зрънца -

 

от тях ще поникне чудото,
дето живота върти.
Нека след нас да остане то.
В него сме и аз и ти .

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??