22 sept 2006, 10:12

Нарисувах своите чувства... 

  Poesía
851 0 10

Миналто пак назад ме повлича...
Сърцето от мъката се свива,
а Съдбата, сякаш жадна за сълзите, отново ме обрича...
Самотата всичко в мен убива.
Без любов, без доброта, без вяра е душата изтерзана.
Сякаш дяволската злоба мен и моите мечти обхвана...
Не спира да боли от безкрайните беди.
Защо на мене, Боже, таз присъда отреди?!
...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??