22.09.2006 г., 10:12 ч.

Нарисувах своите чувства... 

  Поезия
861 0 10

Миналто пак назад ме повлича...
Сърцето от мъката се свива,
а Съдбата, сякаш жадна за сълзите, отново ме обрича...
Самотата всичко в мен убива.
Без любов, без доброта, без вяра е душата изтерзана.
Сякаш дяволската злоба мен и моите мечти обхвана...
Не спира да боли от безкрайните беди.
Защо на мене, Боже, таз присъда отреди?!
...

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??