26 abr 2014, 9:09

Нарисувах те 

  Poesía » De amor
564 0 1

Нарисувах те

Нарисувах те зашеметен,
в няколко щрихи те нарисувах.
С мисъл, с тишини и с думи.
С пръсти, с устни и със сърце.
Укротен в обичане и топлина,
с въгленче жарава нарисувах
икона на Богиня. Теб нарисувах.
С душа и с любов ще те пазя,
ти си моята вяра, моята Богиня!

 © Ванко Николов (Starkmaster°    ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??