Нарисувай ме, художнико...
Избърши сълзите ми със четка.
Докосвай тялото ми нежно ти.
Възбуди във мене всяка клетка,
облей ме цялата в бои!
Нарисувай ме, художнико...
Не спирай и до сетен дъх.
Окови и мен, заложнико,
плътта ми със целувки крий!
Нарисувай ме, художнико...
Жадно ме поглъщай със очи.
Хвърли накрая четката, любовнико...
Страстно, жарко ме люби...
© Теди Георгиева Todos los derechos reservados
хубаво казано...!