13 мая 2008 г., 18:26

Нарисувай ме, художнико... 

  Поэзия » Эротическая
1538 0 9

Нарисувай ме, художнико...

Избърши сълзите ми със четка.

Докосвай тялото ми нежно ти.

Възбуди във мене всяка клетка,

облей ме цялата в бои!

 

Нарисувай ме, художнико...

Не спирай и до сетен дъх.

Окови и мен, заложнико,

плътта ми със целувки крий!

 

Нарисувай ме, художнико...

Жадно ме поглъщай със очи.

Хвърли накрая четката, любовнико...

Страстно, жарко ме люби...

© Теди Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??