11 dic 2011, 11:58

Нарисувай ми... 

  Poesía » De amor
735 0 2
Нарисувай ми късче любов,
късче влюбеност бяла
се прокрадва сред душите ни,
клони обрулени, вятърно полетяла!
Нарисувай ми късче любов,
късче огнена лунна жарава,
да дарява звездите с живот
и по пътя си светли следи да оставят!
Нарисувай ми късче любов,
късче сладост смокинова зряла,
сбирала сок кехлибарен през годините,
търпеливо заслужила късче любов за награда!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??