Нарисувай ми слънце, че навън така е студено
и сърцето е станало късчета ледена скреж. Нарисувай ми лятото жарко, морето солено,
бели чайки, вълните и бриза - полъхващ и свеж.
Нарисувай ми песен, че в душата е толкова тихо
Нека звънне копнежа за истински ярък живот.
Нека бъде с мелодия, ритъм и весело стихо,
за да блика от нея много радост и много любов.
Нарисувай ми обич - голяма, нестихваща, млада, завъртяла света в оборот от безкрайност и сън. Нарисувай ми огън, стопяващ ледове без пощада. .. Нарисувай ми, моля те, че е много студено навън!
© Деа Todos los derechos reservados
Така е - понякога е много красива тишината на душата