Художнико, нарисувай ми любов.
С кърваво червени устни и изпепеляващи очи.
С черни буйни коси.
С парещи длани и боси нозе.
С докосващи ръце, с безмълвно сърце.
Греховно тяло, художнико, дай ѝ, и с душата ми го облечи.
С акрил бои я нарисувай, нека болката да си личи на пропитото платно от сълзи!
© Пламена Христова Todos los derechos reservados