1.02.2018 г., 0:37 ч.

Нарисувай ми художнико любов 

  Поезия » Любовна
371 0 1

Художнико, нарисувай ми любов.

 

С кърваво червени устни и изпепеляващи очи.

 

С черни буйни коси.

 

С парещи длани и боси нозе.

 

С докосващи ръце, с безмълвно сърце.

 

Греховно тяло, художнико, дай  ѝ, и с душата ми го облечи.

 

С акрил бои я нарисувай, нека болката да си личи на пропитото платно от сълзи!

© Пламена Христова Всички права запазени

www.sunnyplam.wordpress.com

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??