Всепоглъщаща любов!
Нарисувай я със думи,
във очите с пламък нов,
че сърцата да разбуни.
Разкажи за огън - страст,
проследявайки живота,
тръгнал от крайпътен храст
до последна връхна кота.
Вечерта притихнал, мил
приказка ще ми разкажеш
колко си доволен бил
на любови други в казън.
Трудно ще ги смеля аз,
па макар да си измисляш.
Вечно търсещ тюркоаз,
в моя поглед виждаш искрен.
© Елена Todos los derechos reservados