8 ago 2010, 7:16

Нарисувани. 

  Poesía » De amor
1355 1 10

Взимаш четка и влизаш в съня ми,
черно-бяло боядисан от мен,
щом пък цветен наричаш света ми,
нарисувай ми сън като ден.

Оцвети всеки миг във копнежи,
положи във сърцето ми цвят,
целуни ме пак, кратко, валежно,
нарисувай ми сън като свят.

После пак се завръщай в нощта ми,
пак рисувай отвътре-навън,

А пък аз ще копирам, прощавай,
нарисувала ден като сън.

© Наталия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??