16 nov 2006, 1:33

наркоман 

  Poesía
1068 0 3
Лежи в канавка
и сънува розови
мечти,
продаде живота
за измислени
лъжи.
Иска да крещи,
но устата му
защита е с
въображаеми
конци.
Тича по поляна
пълна със цветя
а на яве
се въргаля
в боклука на света.
Кратък миг на
щастие залъгва
неговото същество
заради това
отхвърлен е от
прецизното общество.
Продаде света
за грам удоволствие,
продаде света,
измислена реалност,
продаде света,
за да спре болката,
продаде света,
за да се успокой,
продаде света,
за да умре,
продаде света,
за да няма кой
да го помни.

© Тарададам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??