24 may 2017, 19:22

Насам-натам 

  Poesía » Del paisaje
507 0 0

Дъждът прекосява улици и булеварди.

Върти се в бяг шеметен градът.

Поспрат ли хората по "Гарибалди"

две котешки очи неволно ще заспят.

 

Процепът в тъмното, видим за малцина,

раздвижва сенките във полукръг.

Потокът поема оттам нови двамина

и отнася на ручеи част от дъжда.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??