May 24, 2017, 7:22 PM

Насам-натам 

  Poetry » Landscape
504 0 0

Дъждът прекосява улици и булеварди.

Върти се в бяг шеметен градът.

Поспрат ли хората по "Гарибалди"

две котешки очи неволно ще заспят.

 

Процепът в тъмното, видим за малцина,

раздвижва сенките във полукръг.

Потокът поема оттам нови двамина

и отнася на ручеи част от дъжда.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??