20 ago 2015, 10:56

Наш Боко 

  Poesía » De humor
366 0 2

Бойко, селски тарикат,

на Банкя личният аристократ,

в комунистическата партия се вписа,

после я отписа.

На царя якият телохранител

като Крали Марко спасител

се представи

и кат "десен" се хвали.

От "Конграчулейшънс!" плах,

като от Бога монах,

на "Винету" тоз читател,

на футбола почитател

и футболист на годината

в родината

в затвора иска бандитите със златна си уста...

О, свещена простота!

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1485971

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??