7 ago 2007, 13:53

Наша е нощта! 

  Poesía
671 0 22
Докосни ме
с топла човешка ръка.
Приюти ме
на своето кътче обетована земя.
Покажи ми,
че страстта все още я има.
Докажи ми
защо ме наричаш любима.
Прегърни ме
и изпий мойте сълзи.
Погледни ме
и сподели с мен свойте мечти.
Люби ме.
До изтощение.
Аз съм твоя жена.
Погуби ме.
Със думи.
Със устни.
Наша е нощта.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??