28 abr 2011, 11:44

Нашата любов 

  Poesía » De amor
975 0 4

Странно дълга е тази любов,

грешно страстна и антилогична.

Ти на убийство дори си готов.

Аз съм смущаващо прозаична.


Странно кротка пълзи в нас нощта.

Грешно девствена е моята мисъл.

Ти ми предлагаш такива неща,

от които и Дяволът сам би се слисал.


Странно истински ставаме с теб.

Грешно честни, докрай вдъхновени.

Похотта  пали в нас огън свиреп,

бясно тича  по  нашите вени.


Странни сме. Грешни. Дано не греша.

Бих те последвала даже и в Ада.

Ти ми продаде свойта душа

за две парченца неземна наслада.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??